Funderar du på att foliera bilen?

Om du känner att du vill byta färg på din bil, så kan du välja att antingen lackera om den eller att foliera den. Att foliera bil är dock oftast ett bra mycket billigare alternativ till omlackering. Det är ganska vanligt att se företag göra detta med sina bilar, för att få dem i företagets färger eller med företagets logga på. Även du som kör privat kan foliera bil, för att få ny, snygg färg på den. Det går även ta helt transparant foliering, men då är det bara för att skydda lacken mot stenskott och annat. Det går foliera på egen hand, men för bäst resultat är det bra att lämna in den till proffs som vet vad de gör. Det går ofta att få den klar på ett par dagar.

Byt färgen på din bil

Att byta färg på bilen har aldrig varit enklare! Att helfoliera bilen är ett smart alternativ till att lackera om den samt att det är billigare. Dessutom skyddas lacken du har under folieringen. Du kan välja att ha bara en enda färg, kombinera olika färger eller satsa på att ha mönster eller bilder. Ju mer avancerat det är, desto mer kostar det förvisso, men det kan vara värt det. Det gör ju att du kan få en unik bil, som ingen annan har. 

Utöver att du kan byta färg med foliering, så är det även ett bra skydd för bilen, om det kommer stenskott eller annat på den. 

4 sep 2021