Bildekor är inte bara för tävlingsbilar

Jag tror inte det finns en enda tävlingsbil som inte har dekor på sig av olika slag. Det är sponsorer som vill synas och en plats på en F1 bil är inte billig. Priserna på reklamplats på rallybilar är lägre, men fortfarande inte så billigt det heller och om du och ditt företag vill synas så får ni själva avgöra om ni vill bekosta en reklamplats eller anlita PSS - Bildekor Stockholm och istället få snygga dekaler på era firmabilar. 

Jag vet flera som vänt sig till dem både för dekor på bilar men också för olika skyltar och de är verkligen nöjda med resultatet. Inga billiga klistermärken som blir bubbliga och inga dyra omlackeringar. Snygg och enkel dekor helt enkelt, och de anpassar den efter dina behov. 

Glöm inte att det snart är vinter

Och du, även om dekor är snyggt och kul så finns det andra saker att tänka på nu när hösten är här. Det är otroligt viktigt att inte glömma bort vinterdäcken. Du får faktiskt redan nu sätta på dina dubbdäck om du vill. Se över dem innan du byter så inte dubben ramlat ur, och kolla även efter sprickor. Mät mönsterdjupet så de är lagliga också. Eller så gör du som jag, åk till en gummiverkstad så fixar de det åt dig. Det viktiga är ändå att du sätter på vinterutrustningen på bilen INNAN det blir svinhalt. 

8 Oct 2019