Det är inte fel att ha gott om bränsle

När jag tankar bilen, då tankar jag den full, varje gång. Har vänner som envisas med att tanka för enstaka hundringar varje gång, fattar inte varför, de får ju tanka oftare. En bil jag har kräver diesel. Eftersom jag även mekar och har mig, och hjälper andra, så har jag satsat på att ha en egen tank med diesel hemma. Det är RME diesel jag har hemma. Den är bra för att den har egenskaper som ökar prestanda, miljö och ekonomi egenskaper. Sånt gillar vi. Brukar köpa hem RME diesel och ha i en cistern på gården.

Se till att alltid ha bensin eller diesel

Som sagt, jag tankar fullt jämt, då jag tycker det är lika bra. Jag gillar inte att ha en tank, som är under halva! Det är inte fel heller att se till att man har en eller två dunkar extra i bilen. Det är särskilt bra om du är ute och åker mycket och du åker på platser med få bensinstationer.  Inte kul få soppatorsk mitt ute i en ödemark och inte ha med extra bensin.

Diesel har flera användningsområden

Många använder diesel i bilar, men det går att använda det till andra saker med. Ofta är det olika maskiner som drivs av detta. Om du vill läsa mer om RME diesel eller annan typ av diesel kan göra det hos Consentus, som säljer just olika soters diesel, till både privatpersoner och andra.

21 Feb 2018