Måste skaffa mig lite stabilare vagnar

När jag håller på och mekar med bilar, så krävs det en del verktyg bland annat. Sen har jag insett att jag måste skaffa mig skivvagnar för de delar av bilen som är lite tyngre. Med en bra skivvagn kan man flytta många saker och det en bra bit. Man orkar inte bära vissa saker. Jag har ju sedan innan haft vissa vagnar och andra attiraljer jag använt mig av, men inte alla av dem funkar. Förvisso har jag en lyft med en truck, men samma sak där, inte alltid det är lämpligt.

Organisera garaget

Utöver att köpa skivvagnar så måste jag nog se över förvaringen här i garaget. Har så många verktyg nu så att de lådor och verktygsvagnar jag har inte räcker till. Så det lutar åt att kanske även köpa till mer sånt. Har haft funderingar på att även bygga upp egna bänkar med bra skivor ovan där man kan hänga sina verktyg.

Först bilträff

Dock får det vänta lite med att organisera om garaget. Vi har planerat in en bilträff inom kort, som ska vara över en helg. Då är vi ett gäng som tar våra snyggaste bilar och åker ut tillsammans. Det är trevligt att komma ut lite med grabbarna och att köra bil. Kvällarna har vi det trevligt med lite fest och grillning och sånt och dagtid åker vi runt på olika platser. Detta är något vi gjort i flera år. 

 

18 May 2018