Smart med privatleasing!

I många år så har man för att kunna finansiera en bil tagit ett så kallat billån. Men under de senaste åren, så har det blivit allt vanligare med privatleasing. Med privatleasing är det som så att man hyr en bil, under en viss period, ofta är det 36 månader som gäller. Man betalar en fast eller en rörlig månadskostnad samt att man har inte någon kontantinsats. Vad man betalar per månad är olika, då det beror på vem du leasar av, samt bilens pris, restvärdet, fast eller rörlig ränta samt hur länge du vill leasa bilen. Den som kan teckna ett avtal om privatleasing måste vara anställd, kreditvänlig samt så klart ha ett körkort!

Privatleasa i Västerås!

Om du söker efter privatleasing Västerås så kan du vända dig till Nyströms Bilar. Hos dem finns det ett stort utbud av bilar att välja mellan. Det är ingen kontantinsats, det är en fast månadskostnad samt att all service ingår. 

Vad händer när hyrtiden är över?

När man privatleasar en bil, så bestämmer man tillsammans med sin återförsäljare hur långt man beräknar köra med den nya bilen under hyrperioden. Går det över det, så blir det tillägg i form av en övermilskostnad per mil. Efter att hyrtiden gått ut, så kan du välja att köpa loss bilen, eller att leasa en ny bil igen. Det bästa du kan göra är att prata med den återförsäljare du väljer om hur det brukar gå till med just detta!

 

2 Feb 2018