Smarta kameror för bilen!

Det som är så kul med bilar är att man kan utrusta dem med en mängd extra saker, om man vill! En bra sak att investera i, är en så kallad backkamera. En trådlös backkamera kan man använda sig av för att få bättre sikt. En bra backkamera underlättar en hel del när det kommer till exempelvis fickparkering eller backning på svåra ställen. Med en backkamera med bakåtsikt, får du dessutom full koll på allt som händer runt din bil, och slipper onödiga plåtskador på din egen och andras bilar. Just en trådlös backkamera slipper du koppla till batteriet. Den skickar videosignalen trådlöst till mottagaren i bilkupén på ett smidigt sätt.

En annan typ av kamera

En annan kamera är bilkamera, eller dashcam som det även kan kallas. Du kan montera den så att den filmar framåt, eller bakåt. Denna typ av bilkamera är väldigt användbar i flera situationer, speciellt om du är med om en olycka eller får vara med om något som händer framför din bil, då har du film på det hela! Alla dashcams eller bilkameror varierar i storlek. Det finns små diskreta så väl som stora med färgskärm.

Hitta det du behöver hos Prylstaden

Du hittar både bilkameror och backkameror hos Prylstaden. De erbjuder dessutom en massa andra bra saker och roliga saker. Kika in på deras hemsida får du se. Det finns mer saker till bilen så väl som till dig själv och för hobbys och fritid!

6 Feb 2018