Vardagsbilen

Även för den mest hängivne motorsportsfantasten så finns det en bil i vardagen som inte har något med sport att göra. Superstjärnor kanske är undantaget här, de kan nog köra sportbil varje dag om de vill, men för oss vanliga dödliga så finns vardagsbilen i allra högsta grad närvarande. Med det sagt så väljer en sportfantast sällan en Fiat Punto som vardagsbil, utan något med rejäl motor och smäcker design - vardag visst, men man ska väl ändå får köra en riktig bil?

Vårfin

Hur som helst, min vardagsbil är av märket Mercedes och jag älskar henne. Igår städade jag och tvättade lilla Mercie, som jag kallar henne, invändigt såväl som utvändigt och sedan gick jag in på sajten Bilen & Jag och klickade hem nya mattor. Jag tycker att ovan nämnda e-butik är bäst när det kommer till biltillbehör - de är snabba, har stort sortiment och schyssta priser. Det ger en särskilt lyxig känsla att sätta sig i bilen när hon pimpats med diverse fina tillbehör.

Jag gick in på sajten för att jag ville ha en ny bagagerumsmatta och i utbudet av bagagerumsmattor på Bilen & Jag fann jag precis den som passar i min lilla Mercie. Men som alltid när man bara ska handla en sak så handlar man istället två eller tre och jag slog till på nya golvmattor samtidigt. Så nu känner jag mig pepp inför leverans!

Våren är här och jag känner mig redo för en fin säsong med bilen.

 

10 May 2018