Vardagsmotion

Att få in motion i vardagen är inte fel. Visst är det bra att även träna intensivt genom att gå till gymmet, men att göra små saker i vardagen med som gör att du rör lite mer på dig är inte fel. Ett tips i samband med träning är att äta kosttillskott från Fitline. Vardagsmotion handlar om att skapa vanor för rörelse i vardagen. Det klassiska tipset brukar vara att ta trapporna istället för híssen, men det finns mer saker du kan göra i vardagen!

Tips på motion i vardagen

Ställ bilen och rör på dig mer! Se till att cykla eller promenera dit du ska istället. Om det nu inte är superlångt så klart!

Ett annat sätt att röra på dig är att städa! Du får ett lättare träningspass genom att ta en svängom med dammsugaren, damma och moppa, samt ett rent hem på köpet!

Arbeta i trädgården är även det ett smart sätt att röra på dig utan att du tänker på det. Det då du klipper gräset, krattar löven, beskär buskarna, påtar i jorden med mera.

Passa även på att göra tv-gympa. Att röra på dig då du ser på tv är smart!


Att gå till återvinningsstationen är inte allt för kul, men ger bra motion. Se där promenaderna som ett tillfälle till motion. Ju mer glas, plast och kartong, desto mer armgympa och flås.

Promenera till affären om du bara ska handla lite. Bra motion!

11 Jun 2021