Varför installera dragkrok på bilen?

Om du har en bil, som saknar dragkrok, så kan det vara en god investering i att eftermontera en på egen hand. En bil utan dragkrok, kan du inte använda om du vill dra en släpkärra, husvagn eller annat. Det kan kosta allt för mycket att köpa en ny bil, bara för dragkrokens skull, så att eftermontera är ett bra alternativ. Med en dragkrok på bilen, så kan du dra det du vill. Välj rätt bara för det du ska dra. Det är vanligast med sjupoliga eluttag till släpvagnar, men för husvagnar har 13-poliga uttag blivit allt vanligare. Många husvagnsägare vill ha möjlighet till fler ledningar än med ett enklare sjupoligt uttag. Det finns även fasta krokar och avtagbara krokar som lösning.

Hitta dragkrokar hos Dragkrokskungen

Dragkrokar finns ofta att beställa både från märkesverkstäderna eller från bildelskedjorna som har verkstäder. De flesta verkstäder vill enbart montera den draganordning som just de säljer och har kunskap om. Det du då kan göra är att vända dig till Dragkrokskungen. De kan erbjuda dig en prisvärd dragkrok monterad hemma hos dig eller på din arbetsplats. De kan detta med att montera dragkrokar, och du får fem års garanti.

Hos detta företag kan du även hitta gör-det-själv med dragkrokar. det är om du är duktig på att skruva, så kan du köpa dig en dragkrok att montera helt själv. I dragkrokspaketet som du hittar hos detta företag så ingår det en komplett dragkrok, elsats, instruktionsmanual samt fri telefonsupport. 

 

26 Jan 2018